Rüyada bayan ayağı görmek

Rüyada bayan ayağı görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, süzüleceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kazancının katbekat artacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan ayağı gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Rüyada bayan ayağı öpmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan ayağı görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada bayan ayakkabıları görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret eder.

Rüyada bir bayanı sakallı görmek en gösterişli arabalara bineceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada bayan akraba görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan hocasını görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, borca batacağına işarettir.

Rüyada bir bayanla dans etmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan külotu giymek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hayat boyu desteği olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments