Rüyada bir bayanla dans etmek

Rüyada bir bayanla dans etmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, patron koltuğunda oturacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada bir bayanla dans etmek gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada bayanla dans etmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kişinin iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada bir bayanla dans etmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan bayana dans etmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada anneyle dans etmek zorluklarının biteceğine, verimliliğinin artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle dans etmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atatürkule dans etmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasıyla dans etmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle dans ettiğini görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments