Rüyada batan vapur görmek

Rüyada batan vapur görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet eder.

Rüyada batan vapur gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada vapurun battığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada batan vapur görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bandırma vapuru görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan vapur görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, büyük üzüntüler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük vapur görmek zor bir durumda kalacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına inanılır.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle vapura binmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kazancın daha da artacağına işarettir.

Rüyada denizde vapurla gitmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments