Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, güzel işlere imza atacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kendisine şifa olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işaret eder.

Rüyada bastonlu yaşlı adam gördüyseniz:

  • Elinize bol para geçebilir.

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına inanılır.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalettir.

Rüyada bastonlu adam görmek kazancın yarı yarıya artacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz baston görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada bastonunu kaybetmek para sıkıntısı çekeceğine, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Rüyada birine baston vermek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada elinde baston görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine tabir olunur.

Rüyada bastonu kaybetmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments