Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek

Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kazancın sürekli artacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada ağzına tükürüldüğünü gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalet eder.

Rüyada tükenmez kalem görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tükenmez kalemler görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada tüküren birini görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne tükürüldüğünü görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze tükürülmek kolay kolay pes etmeyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments