Rüyada siyah tükenmez kalem görmek

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği yorulmaktadır.

Rüyada siyah tükenmez kalem gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek planlarının bozulacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tükenmez kalem bulmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tükenmez kalemler görmek çok iyi giden işlerin duracağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments