Rüyada başkasının tişörtünü giymek

Rüyada başkasının tişörtünü giymek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Rüyada yeşil tişört giymek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada lacivert tişört giymek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek yapılan ahlaksız davranışlara, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada turuncu tişört giymek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada yırtık tişört giymek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalettir.

Rüyada tişört ters giymek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments