Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tişört giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal deneyimler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tişört giymek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni tişört giymek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada tişört ters giymek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına alamet eder.

Rüyada tişört giymek istediği gibi alışverişe gideceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık tişört giymek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada başkasının tişörtünü giymek ticarette başarılı olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments