Rüyada başkasının sümüğünü silmek

Rüyada başkasının sümüğünü silmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Rüyada sümük silmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sümüğünü silmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sümük akmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada sümüğünü yemek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuru sümük görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin her türlü zenginliğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun sümüğünü temizlemek geçineceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments