Rüyada sümüğünü silmek

Rüyada sümüğünü silmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sümüğünü silmek gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada sümük silmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek bolluk ve bereket elde edeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada sümüğünü silmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, şerefli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada üzerinde sümük görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sümük çıkardığını görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sümük görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments