Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, aile içinde saadetinin artacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçlarını taradığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada saçtan bit taramak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını taramak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Rüyada aynada saçını taramak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla saç taramak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçını taramak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın işarettir.

Rüyada saçımı taramak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments