Rüyada başkasının peruk taktığını görmek

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının peruk taktığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişi veya haberlere dikkat etmekte fayda var.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek şöhret ve itibar kazanacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin peruk taktığını görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek kişinin rahat edeceğine, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada peruk taktığını görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek kazancının katbekat artacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kafaya peruk takmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz peruk görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments