Rüyada kafaya peruk takmak

Rüyada kafaya peruk takmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kafaya peruk takmak gördüyseniz:

  • İşler tamamlanmadan eğlenceye vakit ayırmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kafaya peruk takmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada peruk saç takmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli peruk takmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yılmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz peruk takmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı peruk takmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işarettir.

Rüyada siyah peruk takmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun peruk takmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kızıl peruk takmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments