Rüyada peruk taktığını görmek

Rüyada peruk taktığını görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hasadının tarlasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada peruk taktığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Rüyada peruk taktığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının peruk taktığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada birinin peruk taktığını görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada saç peruk görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun peruk görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments