Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek saygın biri haline geleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Rüyada memeden süt aktığını görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, çok büyük bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeden irin aktığını görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada memeden su aktığını görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada memeden kan aktığını görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments