Rüyada memelerinden süt aktığını görmek

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayır duası alacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sorunlarının sona ereceğine, işlerinin çok iyi olacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada memelerinden süt aktığını gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinizi doğru düşünmeniz durumunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada memeden süt aktığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalettir.

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden irin aktığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada memeden su aktığını görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, bilakis malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments