Rüyada ağrısı olmak

Rüyada ağrısı olmak sevinç gözyaşları döküleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağrısı olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada doğum ağrısı çekmek doğruluktan ayrılmayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına tabir olunur.

Rüyada karın ağrıması görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada diş ağrısı görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işaret eder.

Rüyada ağrı kesici almak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olup ağrı çekmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada mide ağrısı görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments