Rüyada kuaförde kaş aldırmak

Rüyada kuaförde kaş aldırmak sorunların tamamen biteceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, insanların saygısının kazanılacağına, tecrübe sahibi olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuaförde kaş aldırmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Rüyada kuaförde kaş aldırmak büyük fırsatlar yakalayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işarettir.

Rüyada kaş aldırmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına işarettir.

Rüyada kaş aldırdığını görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşını aldırdığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada iple kaş aldırmak bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşları aldırmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına yorulur.

Rüyada birinin kaşlarını aldırdığını görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarını aldırdığını görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esra

Rüyamda kendi kuaförüme gidip kasımı aldırıyorum aldıktan sonra çok güzel oldu diyorum

Melek

Rüyamda kuafürdeyim ve kuafürcü kıza kaşlarımı güzel birşekilde almasını söyledim kız sadece sağ kaşımı aldı. ben aynaya baktım (sol kaşımı hiç almamıştı. ve sağ kaşımı alt kısmını almıştı ve üst tarafını hiç almamıştı ) ben kıza sag kaşımın alt kısmını aldın üst kısmını da al dedim sonra ben bir anda üzülmeye başladım (evlenene kadar kaşımı almicaktım niye aldımki şimdi diyip kaşlarımı aldığım için pişman oldum ) (ben gerçekte kaşımı almıyorum) Yorumlarmısınz

Melek

Teşekürler

Aynur atasoy

Rüyamda eski komşumuzun olduğu güzellik merkezine gidip kaşlarımızi almak istiyoruz ablamla birlikte daha sonra kaşlarımı başka biri alıyor komşumuz ise başka işlerle ilgileniyor o sırada kas alma işlemi bitiyor aynadan bakıyorum kaslarım yok denecek kadar az ve rengi açık ve seyrek başkasına aldirdigim için pişman oluyorum komşumuzda bu duruma bozuluyor kendisini beklemediğim için bende kendisine durumu izah ediyorum senin işin vardı bende başkasına aldırdım diyorum