Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada evinin balkonunun yıkıldığını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek kendisine gelemeyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin balkonun yıkıldığını görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkon yıkılması görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına delalet eder.

Rüyada balkon yıkıldığını görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada balkon yıkılmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, iyilik ve hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonun yıkılmasını görmek ana baba dualarının alınacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevgi

Rüyamda evin balkonunda otururken tek olarak balkon kolayca çöktü ben bahçede oturmuş olarak görüyorum. Bakıyorum canım yanmıyor. Birşey olmamış. Gülesim geliyor. Aynı anda alttaki balkonuda çökertmiş görüyorum. Ay bizim balkon sizin balkonuda götürmüş diyorum. Onlarda üzülmüyor görüyorum.