Rüyada başkasının evine bakmak

Rüyada başkasının evine bakmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada evin camından bakmak malvarlığının artacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işarettir.

Rüyada evin penceresinden bakmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evine bakmak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada evin içine bakmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin balkonundan bakmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bebek beşiği bakmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dağın tepesinden bakmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı