Rüyada başkasının eşarbını takmak

Rüyada başkasının eşarbını takmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının eşarbını takmak gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Rüyada başa eşarp takmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada renkli eşarp takmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kırmızı eşarp takmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi eşarp takmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada mavi eşarp takmak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Rüyada başkasının eşarbını takmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Rüyada yeni eşarp takmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada ipek eşarp takmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments