Rüyada başkasının erik yediğini görmek

Rüyada başkasının erik yediğini görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, güzel bir haber almaya, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının erik yediğini gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah erik yediğini görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada başkasının erik yediğini görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, şansının açık olacağına işaret eder.

Rüyada erik yediğini görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı erik yediğini görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada bebeğe erik yedirmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin erik yediğini görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments