Rüyada başkasının eline kına yaktığını görmek

Rüyada başkasının eline kına yaktığını görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yaktığını gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada elinin kınalı olduğunu görmek yuva kuracağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalettir.

Rüyada eli kınalı olmak bir uzmana başvurulacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına yorulur.

Rüyada elleri kınalı uyanmak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük takdir toplanacağına inanılır.

Rüyada elin kınalı olduğunu görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yaklaşan güzel günlere yorulur.

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına yorulur.

Rüyada ele kına görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hem verimi yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini kınalı görmek mutluluğunun katlanacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments