Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, emeklerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek evine bereket geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret eder.

Rüyada düğün davetiyesi dağıttığını görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada davetiye dağıtıldığını görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada davetiye dağıttığını görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada düğün davetiyesi aldığını görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada düğün davetiyemi görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

Rüyamda ölmüş annem düğün davetiyesi dagitiyordu