Rüyada başkasının denizde boğulduğunu görmek

Rüyada başkasının denizde boğulduğunu görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada başkasının denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulur.

Rüyada gece denizde boğulmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, geçecek güzel bir ömre işarettir.

Rüyada denizde boğulanı görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan birini görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine yorulur.

Rüyada birinin denizde boğularak öldüğünü görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Rüyada denizde yüzerken boğulmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments