Rüyada başkasının çiğ balık yediğini görmek

Rüyada başkasının çiğ balık yediğini görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine inanılır.

Rüyada başkasının çiğ balık yediğini gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Rüyada başkasının çiğ balık yediğini görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada birinin çiğ balık yediğini görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ balık yediğini görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin çiğ et yediğini görmek başarılarının katlanacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments