Rüyada başkasının bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada başkasının bebeğinin öldüğünü görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek tatsızlıkların sona ereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine yorulur.

Rüyada bebeğin öldürüldüğünü görmek malını ve parasını sağlama alacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine yorulur.

Rüyada bebek öldüğü görmek sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Rüyada bebek öldürüldüğünü görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin düşerek öldüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada bebek ölmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
19 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevimsu

Bugün rüyamda kuzenimin çocuklarını gördüm 1 i kız 1 i erkek küçük çocukları var kızın yaşı 3 erkeğin 5. Rüyamda onlarla oynayıp ilgileniyordum çok mutluyduk. Daha sonra annesi gil dolmuş beklemek için gittiler çocuklarla beraber. O sırada başka bir dolmuş çocuklara çarpmıştı her yer kan olmuştu ben hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ağlamamı durduramıyordum. Bu rüyanın yorumu nedir acaba cevaplarsanız çok ama çok sevinirim çünkü rüyamda sürekli ölüm veya hastalık ile alakalı şeyler görüyorum

Burcu

İyi günler , dün gece rüyamda , annemin evinde
Bir anne ve bebeğinin üzerine helikopter düşmüş ve ölmüşler olarak gördüm , annesi başlangıçta bebeğim ağlıyor babasını istiyor diye bağırıyordu ama aslında ölmüştü . Bir de tanımıyoruz biz bu insanlara hastanede yer olmadığı için annemin evine getirmişler öyle diyor annem. Sabah etkisinden kendime gelemedim . Bana yorumlarsaniz çok sevinirim. İyi günler..

Burcu

Teşekkür ederim, içim ferahladı biraz.

Kübra

Merhabalar.
Rüyamda 6 aylık yeğenimin (erkek) öldüğünü duyuyorum ve sıkıntıyla açtım gözlerimi. Kimseye söylemedim bu rüyayı en hayırlı şekilde yorumlayabilir misiniz..

Kübra

Teşekkür ediyorum inşallah hayırla sonuçlanır

Senem

Merhaba rüyamda hastanede hemşireler kenara erkek bebek cesedi koymuşlar ama öyle kıyafetleriyle öylece yatiyo bebek.bu ne bu kim diyorum öldü abla diyolar burdami bekleyecek diyorum evet diyolar gelip gidip bakıyorum bebeğe çok üzülüyorum

Senem

Çok teşekkürler

gokce

merhaba ruyamda bı sıtedeyım kadının bırı bebek arabasının ıcınde hasta bebegı nısuru amelyat gecırmıs bebegım oluyor dıye aglıyor heryerden yardım beklıyor arabaya bınıp hastanye gıtmek ıstıyo ama bulamıyo bebek arabasnn ıcıne bakıyorum bebek olmek uzere can cekısıyo bembeyaz kalmıs annesıne kızıyorum buna nıye bakmadın sımdımı doktora gotuyosun dıyorum oda yenı farkettım dıyo bebek ölüyo cok aglıyorum

Elvan

Merhaba rüyamda arkadaşımın kız bebeği oldu onu gördüm güya onlara gitmişim kız bebeğini alıyorum annem ve babam hunharca bebeği seviyoruz sonra ben bebeği oturtturuyorum ve bebeğin bacağı morarıyor ölüyor ben fenalaştı sanıp annesine veriyorum annesi öldüğünü anlıyor ama tepkisiz kalıyor

Anonim

Merhaba rüyam da ablamın kiz cocugu var di beyaz tenli mavi gözlü bi bebekti ablam bana emanet edip cıktı bende dışarıdayım böyle tarla gibi yerdeyim ama yanım da küçük yeğenim de var birden kurşun falan atıldı ben kiz bebeğini koruyorum tam o andaki kurşun bebegin tam anlina saplanıyor o anda bebek bana bakıp oluyor ellerim de kurtaramadım sonra ablama durumu anlattım ama o kadar pişmanlık acı çekerek ağlıyorum ki ablam da çok ağlıyor ama bu durum da beni hiç suclamiyor.

Berfocan

Selamünaleyküm bende ruyada amcamın karısı yenı doğum yapmıstı ve bebegı kızdı ama ölü doğmuştu ve bir leğene koymuslardı yalnız ilk once elbise yoktu ustune sonra yine baktım elbiseleri ustunde ama olmüştu 1 gun evde kaldı ama olu kokusu yoktu evin ıcınde ıste yengem ne cefakar cektim bu cocugu doyurmak ıcın bebek dura dura şişmişti ve siyahlasmıstı bu ruyamın anlamını ogren ek isterim saygılar ve sevgiler️️️

Emine

Selamın aleyküm. Rüyamdan hazırlanmış bir yere gidiyordum. Cocukları annem ve baba bırak altım akşam saatiydi. Kap calın. Bir erkek ölü bir bebek getirdi bunun kimsesi yok bunu siz gömermisiniz öyle söylendi diye söyledi ve bebegi bıraktı gitti. Evin arka tarafın bıraktı sonra kız kardeşim yüzünü acmayaa calışıyor Du. Edimki acma yüzünü. İyi degildir. Dedim o arda cocuklar dışarı cıkıyor Du baba al onları iceri gir korkarlar dedim. Onlar iceri girdikten sonra annem kapını. Önüe getirdi bebegin yüzünü actı. Bebegin yüzü yeşil ve korkucıtıydu anne kapa kapa korkuyorum dedim uyandım. Ve korktum