Rüyada bebek öldüğü görmek

Rüyada bebek öldüğü görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek öldüğü gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada bebek öldüğünü görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek öldürmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek kendi işinin sahibi olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Rüyada bebeğin düşerek öldüğünü görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına delalettir.

Rüyada bebeğini öldüğünü görmek borç batağına düşeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada bebek öldürmeye çalışmak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments