Rüyada başkasını zayıfladığını görmek

Rüyada başkasını zayıfladığını görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasını zayıfladığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada şişmanken zayıflamak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek kişinin her daim iyi anılacağına, güzel günlerinin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin zayıfladığını görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çok zayıfladığını görmek yeni şeyler deneneceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıfladığı görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments