Rüyada ağlayan köpek görmek

Rüyada ağlayan köpek görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan köpek gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada ağzı bağlı köpek görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada köpeğin ağzını kapamak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin ağzında kan görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin ağzında balık görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan yavru köpek görmek afiyete ereceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, maddi açıdan ferahlamaya delalet eder.

Rüyada köpeğin ağzında yılan görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments