Rüyada başkasını tokatlamak

Rüyada başkasını tokatlamak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasını tokatlamak gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Rüyada kendini tokatlamak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada annesini tokatlamak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu tokatlamak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada bir kadını tokatlamak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını tokatlamak takdir toplayacak işler yapacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalettir.

Rüyada adam tokatlamak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada birini tokatladığını görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments