Rüyada başkasını kıyafetini giymek

Rüyada başkasını kıyafetini giymek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada osmanlı kıyafeti giymek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalettir.

Rüyada ameliyat kıyafeti giymek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir kıyafet giymek sebep olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sünnet kıyafeti giymek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine işaret eder.

Rüyada kıyafetini başkasının giydiğini görmek yarasını saracağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Rüyada ölünün kıyafetini giymek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hac kıyafeti giymek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments