Rüyada osmanlı kıyafeti giymek

Rüyada osmanlı kıyafeti giymek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada osmanlı kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada çok kıyafet giymek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin kıyafetini giymek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını kıyafetini giymek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetleri ters giymek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ölüye kıyafet giydirmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin kıyafetini giymek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments