Rüyada başkasına gömlek vermek

Rüyada başkasına gömlek vermek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına gömlek vermek gördüyseniz:

  • Değişiklikten çekinmemeniz durumunda iş hayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada kot gömlek görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek ütülemek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara gömlek giymek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde beyaz gömlek görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Rüyada çiçekli gömlek giymek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terli gömlek görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına inanılır.

Rüyada bir sürü gömlek görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments