Rüyada kot gömlek görmek

Rüyada kot gömlek görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, parasının her geçen gün artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kot gömlek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kot gömlek görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada kot gömlek giymek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi kot gömlek görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulur.

Rüyada kot gömlek almak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kot almak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kot pantolon görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kot etek giydiğini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kot takım giymek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments