Rüyada başkası tarafından takip edilmek

Rüyada başkası tarafından takip edilmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkası tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Rüyada düşman tarafından takip edilmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada bir adam tarafından takip edilmek büyük atılımların yapılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından takip edilmek sağlık sorunlarının artacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından takip edilmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, zahmet veren işlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından takip edilmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından takip edilmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından takip edilmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cinler tarafından takip edilmek hayatını kazanırken keyif alacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments