Rüyada başka birinin terliğini giymek

Rüyada başka birinin terliğini giymek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin terliğini giymek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece karşıt fikirlerle karşılaşmayacaksınız.

Rüyada başka terlik giymek kesesinin dolacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin terliğini giymek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın terlik giymek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Rüyada terlik giymek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çıkarıp terlik giymek ona kol kanat gereceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada birine terlik giydirmek fakirlikten kurtulmaya, dini bütün bir eşe sahip olacağına işarettir.

Rüyada pembe terlik giymek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin terliğini giymek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments