Rüyada terlik giymek

Rüyada terlik giymek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sevgi göreceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada terlik giymek gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada dar terlik giymek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı terlik giymek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak terlik giymek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada terlikleri ters giymek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeffaf terlik giymek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin terlik giydiğini görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments