Rüyada başka birini gebe görmek

Rüyada başka birini gebe görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birini gebe gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada başka birini gebe görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gebe kadın görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gebe kalamamak şan şöhret kazanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birini gebe görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments