Rüyada gebeyken bebek düşürmek

Rüyada gebeyken bebek düşürmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Rüyada gebelik testi almak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebe görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebe olduğunu görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada gebe olmak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pozitif gebelik testi görmek zenginliğini kaybedeceğine, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada gebe kaldığını görmek tüm sorunlarının biteceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments