Rüyada başka bir şehre taşınmak

Rüyada başka bir şehre taşınmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, hem eğleneceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşabilmek için kendinizi yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada başka şehre taşınmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir şehre taşınmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, dinamik olacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek zor bir döneme gireceğine, canının kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Rüyada köyden şehre taşınmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulur.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, bir şeyden zarar görmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments