Rüyada baska bir sehre gitmek

Rüyada baska bir sehre gitmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Rüyada baska bir sehre gitmek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Rüyada baska bir sehre gitmek hileli bir işle karşılaşılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada baskasina yüzük vermek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine işarettir.

Rüyada baska bir şehre gittiğini görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine inanılır.

Rüyada beyaz basörtüsü takmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalet eder.

Rüyada baskalarinin kavga görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada basini kel görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada tıka basa yemek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Rüyada basini yaslamak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments