Rüyada tıka basa yemek

Rüyada tıka basa yemek güzel sözler işiteceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tıka basa yemek gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Rüyada tıka basa yemek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet eder.

Rüyada tıka basa tatlı yemek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada baska birini görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına inanılır.

Rüyada baskasina yüzük vermek baht açıklığına ve şansın döneceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada basörtülü görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada baskasiyla beraber olmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada baskasina dua etmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada baskasina asik olmak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asena

Rüyamda uzun bir masa vardı. Amcalarım, babam ve annemle yemek yiyorduk. Çok çeşitli yemek vardı. Bende tıka basa yemek yiyordum. Bu arada bu son zamanlarda yemgemi rüyamda çok görüyorum. Anlamını öğrenmek istiyorum.