Rüyada başka bir evde bulunmak

Rüyada başka bir evde bulunmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir evde bulunmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey vermeden zamanınızı çalan kişilerden uzak durun.

Rüyada başka bir evde bulunmak ömrünün de uzun olacağına, hobilerine eğileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka şehirde bulunmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Rüyada bir evde bulunmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada güzel bir evde bulunmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde bulunmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okunan evde bulunmak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada evden başka eve taşınmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments