Rüyada silahla vurulmak istenmek

Rüyada silahla vurulmak istenmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, rızkın çoğalacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmak istenmek gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada silahla vurulmak istenmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağından silahla vurulduğunu görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulduğu görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla enseden vurulmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada silahla elden vurulmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments