Rüyada ağlama sesleri duymak

Rüyada ağlama sesleri duymak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada ağlama sesleri duymak gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada ağlama sesi duymak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına inanılır.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalettir.

Rüyada ağlama sesleri duymak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurt sesleri duymak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada bi ses duymak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı sesi duymak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments