Rüyada kapı sesi duymak

Rüyada kapı sesi duymak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı sesi duymak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada kapı sesi duymak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada kapı zili sesi duymak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada camiden ezan sesi duymak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlama sesleri duymak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga sesi duymak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kalbini kıracağına işarettir.

Rüyada ördek sesi duymak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada altın sesi duymak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments