Rüyada başımda böcek görmek

Rüyada başımda böcek görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başımda böcek gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Rüyada başımda böcek görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına yorulur.

Rüyada büyük böcekler görmek hak ve din yolunu bırakacağına, imkânsızı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruklu böcek görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan böcek çıktığını görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada böcek türleri görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet eder.

Rüyada evde böcekler görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret eder.

Rüyada ölü hamam böceği görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çok uğur böceği görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments