Rüyada başı ezilmiş yılan görmek

Rüyada başı ezilmiş yılan görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, para ve zaman ayıracağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı ezilmiş yılan gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Rüyada yılan başını ezmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Rüyada baş üstünde yılan görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalet eder.

Rüyada yılanın başına basmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılan başı görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın başını ezmek işlerin bozulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın başını sıkmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada yılanı başını ezmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın başını kestiğini görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, çirkin amellere delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments