Rüyada başı açık gezmek

Rüyada başı açık gezmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada başı açık gezmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada baş açık gezmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işarettir.

Rüyada başı açık gezmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına tabir olunur.

Rüyada açık gezmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada saçı açık gezmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsü açık gezmek önemli ve ciddi işler yapacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada baş açık olmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada karısını başı açık görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments